Pinlig «Sherlock»-tabbe

Produksjonsteamet overså detaljen. 

SHERLOCK: Her er traileren til sesong 4 av BBC-serien Sherlock Holmes. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hele 8,1 millioner TV-seere fikk med seg premieren på den fjerde sesongen av «Sherlock» på BBC, 1. januar. I tillegg vises serien hos strømmegiganten Netflix, hvor den er tilgjengelig for seere i en rekke land, deriblant Norge.

Med så mange årvåkne seere, var det ikke til å unngå at de la merke til produksjonstabben, som førte til at fansen nå har det veldig morsomt på «Sherlock«-teamets bekostning, skriver Daily Mail.

I en scene hvor Martin Freemans karakter «Watson» jobber med en bloggpost, står teksten «Johns blogside.jpg» øverst i venstre PC-hjørne. Under vises en fane med teksten «vis alle bilder», som gjorde det svært tydelig at «Watson» ikke jobbet med en blogg, men hadde et bilde foran seg på PC-skjermen.

På nettsamfunnet Twitter har flere kommentert tabben.«Skriver John Watson i et bilde?», skriver en, mens en annen følger opp med med «Å, så det er sånn det er meningen at vi skal lage blogger - i jpg-filer! Takk Sherlock!».

Etterlengtet sesong

Helt siden tredje sesong av BBC-serien «Sherlock» gikk på lufta i 2014, har fansen ventet på fortsettelsen. I fjor kom julespesialen «Sherlock Holmes & The Abominable Bride», som kortet ventetida noe, men 1. januar kunne de igjen benke seg til en ny sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer