Anmeldelse: «Casa Numme» på TV 2

Pinlig uutholdelig

«Casa Numme» er en merkelig blanding av parterapi-session og en pinlig familieferie.

PARMØTE: I «Casa Numme» inviterer Thomas Numme og kona Annette Walther Numme profilerte par til familiehuset i Spania. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Det er snart to år siden Thomas Numme og Harald Rønneberg satte punktum for «Senkveld» - et program man spådde ville rulle inn i evigheten etter å ha tippet den 30. sesongen. Men de gikk altså hver til sitt.

Nå har Numme teamet opp med kona Annette, og sammen har de invitert kjendispar til familiehuset, casa’n, i Spania. Her skal de altså snakke om kjærligheten og hvordan den kan bevares innimellom hverdagens kjas og mas.

Umiddelbart høres konseptet temmelig kleint ut. I det hele tatt er det mer ambisiøst å fylle et program med jovialt kjærlighetssnakk enn «Senkveld» sine helsprø stunts og nakenopptredener.

«Casa Numme» bygger på samme TV 2-formel som «En kveld hos Kloppen», men her står ingen for maten. Den bare dukker opp fra intet.

Det glade liv

For hver episode innlosjeres et nytt par i det luksuriøse feriehuset. Så hva gjør man her? Jo, man vasker grillen, stabler fram noe gamle greier og plasker rundt i svømmebassenget.

Så er det ut i lokalsamfunnet for å få den autentiske spanske opplevelsen (og ikke den norsk-spanske med brunost på butikken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer