Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Pipler det morsmelk, Tone?

Fikk du med deg premieren på «Asbjørn Brekke Show»?

(Dagbladet): Fikk Norge en ny talkshow-konge i går, eller kan Fredrik Skavlan fortsatt hvile på laurbærene?

Espen Eckbos siste prosjekt, «Asbjørn Brekke Show», hadde i går premiere med Tone Damli Aaberge og NRK-legenden Arne Scheie i studio, som for anledningen var gjort om til den hjemmekoslige stua til Asbjørn Brekke.

- Ikke bare morsomt, men smart Premieren kom etter gode anmeldelser i både Dagbladet og VG. Dagbladets anmelder påpekte blant annet at den uvanlige talkshow-situasjonen åpnet for spørsmål av en helt annen art enn det vi vanligvis ser på TV.

I videoen øverst i denne saken kan du for eksempel se hvordan Tone reagerte da hun fikk spørsmål om det hadde begynt å piple morsmelk hjemme hos henne.

- Grepet med fiksjonsfiguren Brekke som talkshow-vert er nemlig ikke bare morsomt, det er også smart. For det første tar det konsekvensen av at det uansett er programlederne som er stjernene i disse overflatiske talkshowene, der gjestene sjelden gir mer av seg selv enn small talk, høflig latter og lanseringsinformasjon, skrev vår anmelder og trillet til terningkast 5.

Rekord Premieresendingen samlet rekordmange seere foran TVNorge-skjermen denne høsten.

Med sine 484 000 seere, sto nemlig «Asbjørn Brekke-show» for den sterkeste premieren på TVNorge så langt i inneværende sesong.

I en pressemelding opplyser også kanalen om at markedsandelen var på 31 prosent.

- Det er kjempehyggelig. Her er det bare fryd og glede, innimellom alt arbeidet mot neste program, sier Eckbo fornøyd til Dagbladet.

Hva synes du om det nye talkshowet? Si din mening i kommentarfeltet og bli med på avstemningen i denne saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media