«Pirates»-filmen til «Kon-Tiki»-gutta kan starte innspillingen i januar

Ifølge superprodusent.

ORDNER SEG FOR SPARROW?: Johnny Depp har hatt noen flopper på CVen i det siste - kan nok en «Pirates of the Caribbean»-oppfølger i rollen som piratkaptein Jack Sparrow gi ham vind i seilene igjen?
ORDNER SEG FOR SPARROW?: Johnny Depp har hatt noen flopper på CVen i det siste - kan nok en «Pirates of the Caribbean»-oppfølger i rollen som piratkaptein Jack Sparrow gi ham vind i seilene igjen? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Pirates of the Caribbean 5» ligget på vent en god stund nå.

Filmen skal bli regissert av «Kon-Tiki»-gutta Joachim Rønning og Espen Sandberg, men ble i fjor utsatt på ubestemt tid.

I et intervju fra Monte Carlo Television Festival tidligere i juni (via Slashfilm) sier produsent Jerry Bruckheimer nå at han håper å starte produksjonen i 2015.

— Et nytt eventyr med Johnny Depp, kaptein Jack? Forhåpentligvis starter vi produksjonen i løpet av et år, og det ser jeg fram til.

Utsatt etter Depp-flopp
Filmen ble utsatt etter at Disneys andre, store, Bruckheimer-produserte blockbusterfilm med Johnny Depp i hovedrollen — «Lone Ranger» — tjente inn mindre enn de hadde håpet på i 2013.

Uansett hva Bruckheimer sier her, så er historien — som en gang het «Dead Men Tell No Tales» — enda ikke offisielt godkjent for produksjonsstart fra Disneys side.

«Pirates of the Caribbean 5» hopper i så fall over blockbusteråret 2015 og tar sin plass et sted (mest sannsynlig på sommeren) i 2016.

Skal spille gangster
Den siste versjonen av manuset er skrevet av Jeff Nathanson («Catch me if you can», «The Terminal»).

Johnny Depp spiller for tiden «Black Mass», om gangsteren Whitey Bulger, og har også en «Alice in Wonderland»-oppfølger i vente.

Rønning og Sandberg har regissert noen episoder av Netflix-serien «Marco Polo», som får premiere mot slutten av året.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer