«Pirates of the Caribbean 5» på stø kurs igjen

Kommer i 2017, har nordmenn ved roret.

NY FILM PÅ VEI: «Pirates of the Caribbean 5» kommer i 2017, med regi av nordmennene Joachmin Rønning og Espen Sandberg. Her fra den første filmen, «Curse of the Black Pearl» (2003). Foto: Filmweb/Walt Disney Pictures/Jerry Bruckheimer Films
NY FILM PÅ VEI: «Pirates of the Caribbean 5» kommer i 2017, med regi av nordmennene Joachmin Rønning og Espen Sandberg. Her fra den første filmen, «Curse of the Black Pearl» (2003). Foto: Filmweb/Walt Disney Pictures/Jerry Bruckheimer Films Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Opprinnelig skulle den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien ha premiere til sommeren 2015. Etter Oscar-nominasjonen med «Kon-Tiki» fikk Joachim Rønning og Espen Sandberg oppdraget med å regissere Disneys storfilm.

Manustrøbbel var årsaken til at filmen ble satt på vent i fjor — uten noen spesifikk dato.

Nå er derimot filmen tilbake fra tegnebordet hos Disney, med en ny premieredato, 7. juli 2017, melder The Hollywood Reporter.

Finpusset Grunnene for den opprinnelige utsettelsen er ikke uttalt, annet enn at vi hørte om manustrøbbel.

Det store finansielle tapet til fjorårets «The Lone Ranger» — en annen Disney-eventyrfilm med Johnny Depp i hovedrollen — har nok vært utslagsgivende for at produsent Jerry Bruckheimer ville finpusse på franchisen. Selv om det i 2011 ble snakket om en sjette film, uttalte Bruckheimer tidligere i år at de lager filmene «én om gangen».

- Skylder publikum Johnny Depp skal returnere i rollen som kaptein Jack Sparrow, men det er ikke kjent hvilke av de andre rollene som kommer tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer