Piratstrømmer gratis film, tv og fotball

Men du bryter ikke loven om du ser på.

FANGET I NETTET: Zlatan Ibrahimovic scorer med hele seg for Paris Saint Germain mot Rennes. Mens TV-bransjen ser for seg at det er store øyeblikk som dette man skal kunne ta seg betalt for i tv-framtida, er en ny generasjon strømmetjenester med piratdistribuert sport, film og tv i rask vekst. Foto: AFP/SCANPIX
FANGET I NETTET: Zlatan Ibrahimovic scorer med hele seg for Paris Saint Germain mot Rennes. Mens TV-bransjen ser for seg at det er store øyeblikk som dette man skal kunne ta seg betalt for i tv-framtida, er en ny generasjon strømmetjenester med piratdistribuert sport, film og tv i rask vekst. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jordskjelvet i film- og tv-bransjen bare øker i styrke.

Langt på vei er det historien fra musikkbransjen om igjen: Nettet skaper et gap mellom de teknologiske mulighetene og forbrukernes forventninger på den ene siden, og de kommersielle aktørenes tekniske løsninger, innholdstilbud og prisingspolitikk på den andre.

Ny mediehverdag Inn i dette gapet renner for tida en meget potent kombinasjon av peer-to-peer-teknologi og webbaserte strømmesider med lenker til alt fra live fotball og annen sport til de siste Hollywood-filmene og ferske episoder av de mest populære tv-seriene. Tjenester som Justin.tv, Vodly.tv, Sidereel.com og Watchseries.to gir tilgang på enorme mengder film og serier, mens aktører som wiziwig.tv og myp2p.cc byr på live fotball og annen sport.Glem The Pirate Bay. Her laster du ikke ned. I stedet  ser en videostrøm i nettleseren.Landskamper?  Noe fra Adeccoligaen? Premier League og La Liga? Ferske Hollywood-filmer, klassisk «Seinfeld», eller den siste sesongen av «Game of Thrones» eller «Breaking Bad»?  På strømmesidene er alt gratis, bak store mengder helsides popup-annonser, lurelenker og tilbud om nedlasting av programvare av ukjent og potensielt skadelig opphav.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer