Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pittelitt problemer

Brad Pitt har blitt dumpet han også, av en B-skuespiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så vanskelig det enn er å fatte, til og med Brad Pitt har blitt dumpet. Mannen som har blitt kåret til verdens mest sexy flere ganger, har dameproblemer som alle andre.

Forloveden forelsket seg

- Jeg var sammen med en kollega, men hun falt for regissøren under en innspilling i Ungarn, sier han ifølge Aftonbladet.

Pitt sikter til B-skuespilleren Jill Schoelen. I 1989 var de to forlovet i tre måneder. De møttes under innspillingen av filmen «Cutting Class». Filmen handlet om en gal mann som jaget små søte cheerleeders, Pitt og Schoelen hadde hovedrollene.

For 12 år siden var Pitt totalt ukjent. Hans skuespiller-forlovede ringte hjem fra Budapest:

- Hun fortalte meg at hun var ulykkelig og ensom uten meg, forteller Pitt. Han brukte tre fjerdedeler av sparepengene for å fly til henne.

Men da han kom fra var damen forelsket i en annen, nemlig filmens regissør Dwight Little.

To år senere fikk Pitt sitt store gjennombrudd med filmen «Thelma og Louise». Ifølge imdb hadde Jill Schoelen sin siste skuespillerjobb så langt tilbake som 1995. Brorparten av hennes roller har vært for TV.

Hatet Budapest

Pitt har ikke gode minner fra Ungarns hovedstad. Derfor dro han ikke tilbake. Først i år måtte han ta turen, i forbindelse med innspillingen av sin siste film «Spy Game».

- Jeg gikk gjennom en av mine tyngste stunder, sier stjernen som er godt gift nå.

Hendelsen har satt sine spor for hans nåværende forhold, ekteskapet med Jennifer Aniston:

- Jeg burde ha sett det komme, milevis i fra, i neonlys. Men vi må alle lære, ikke sant? Nå er jeg smart nok til å ikke la Jennifer besøke meg på settet, sier Pitt ifølge Ananova.

De to holder i steden for kontakten via webkamera. Siden Pitt ikke liker telefonen så godt, har denne nye kommunikasjonsformen gjort underverker for paret.

Pitt sier han er lei av stempelet han og kona har fått som det perfekte par:

- Det gir oss lite rom for å være menneskelige, gjøre feil og ha våre vansker. Slike ting vil bare føre til nye historier.

Spy Game har norgespremiere 11. januar. På nettet kan du se en trailer fra filmen.

Hvem er verdens mest sexy mann? Si din mening!

Hele Norges coronakart