Planlegg kunstreisen nå: Her ser du de mest berømte kunstverkene i år

Leonardo da Vinci, Rembrandt, Gustave Courbet og John Ruskin er noen av kunstnerne som blir hedret med store utstillinger i Europa i år.

MESTERVERK: Publikum ser på Rembrandt van Rijns berømte Nattevakten i Amsterdams Rijskmuseum. Maleriet skal restaureres for åpen scene i Amsterdam senere i år. Foto: AFP / NTB scanpix
MESTERVERK: Publikum ser på Rembrandt van Rijns berømte Nattevakten i Amsterdams Rijskmuseum. Maleriet skal restaureres for åpen scene i Amsterdam senere i år. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rembrandt. Pieter Brueghel. Leonardo da Vinci. Gustave Courbet. John Ruskin. Museo del Prado. Bauhaus. Hvem skal ut?

Ingen, faktisk. I år har alle disse kjempers navn noe til felles. 2019 er nemlig et jubileumsår av de sjeldne for alle med interesse for vår europeiske kunsthistorie, og denne gullrekka står klar for alle som har et hjerte for markeringer av den storslagne sorten.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer