Planlegger å lage spillefilm av «Nemi»

Hvis Lise Myhre gir grønt lys.

KAN BLI FILM: Hvis Lise Myhre vil, kan en spillefilm om Nemi være i produksjon om noen år. Produksjonsselskapet Paradox jobber nå med utvikling av prosjektet. 
Nemi
KAN BLI FILM: Hvis Lise Myhre vil, kan en spillefilm om Nemi være i produksjon om noen år. Produksjonsselskapet Paradox jobber nå med utvikling av prosjektet. Nemi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Nemi er en av tidenes største norske tegneseriesuksesser, og har hatt sitt eget blad siden 2003. Derfor er det ikke spesielt rart at Lise Myhres karakter også er svært attraktiv for filmprodusenter.

En av disse, Finn Gjerdrum i produksjonsselskapet Paradox, sysler nå med planer om å gjøre Nemi til spillefilm. Sammen med manusforfatter Birgitte Bratseth («Knerten, «Knerten gifter seg») jobber han for tiden med å utvikle et synopsis.

- Jeg synes Nemi er en kjempespennende karakter. Men en eventuell film ligger nok veldig, veldig langt fram i tid, sier Gjerdrum.

- Opp til LiseProdusenten, som også har jobbet med filmer som «Eggs», «Hawaii, Oslo» og «Fatso», har søkt Norsk filminstitutt om utviklingsstøtte for å få laget en historie basert på karakterene og universet i tegneserien.

Paradox har sikret seg Lise Myhres tillatelse til å gjøre dette, men Myhre har foreløpig ikke gitt grønt lys for noen film.

- Vi forsker oss fram i dette materialet, men Lise må bestemme seg. Det er opp til henne og hennes agent om dette skal bli noe av, sier Gjerdrum til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer