Planlegger en ny «Terminator»-trilogi

Christian Bale blir med videre.

(Dagbladet.no): Den fjerde «Terminator»-filmen har ikke premiere før sommeren 2009, men allerede nå legges planene for ytterligere oppfølgere.

«Terminator Salvation» blir trolig den første av totalt tre filmer om John Connors kamp mot Skynet og drapsrobotene.

Produsentene bak filmen vil fornye den velkjente sci fi-serien, og sier at de vil lage en ny trilogi der «Terminator Salvation» er den første.

Bale med videre
Selskapet Halcyon Co. med Derek Anderson og Victor Kubicek i spissen, kjøpte i fjor opp rettighetene til «Terminator»-franchisen. Og allerede da var de opptatt av å skape et nytt univers med John Connor som den drivende karakteren.

Det er Christian Bale som spiller Connor i «Terminator Salvation», og han skal ha signert kontrakt for enda to filmer ifølge Variety.

Anderson og Kubicek ville i utgangspunket vente med å lansere enda en «Terminator»-film, men etter å ha fått mye positiv tilbakemelding fra studioet og fansen valgte de i går å fortelle om planene sine.

- Vi føler at tiden er inne for å forme neste skritt videre, fortalte Kubicek til Variety.

Den nyeste traileren til «Terminator Salvation» ble nettopp sluppet, og i vår omtale av den spekulerte vi om dette ville bli den siste i serien. Det skulle det altså ikke bli.

Kapittel fem i «Terminator»-sagaen kan ventes på kinoer i 2011.