Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Planlegger superkonsert på Antarktis

Al Gore skal bruke musikk til å redde klimaet.

PÅ SJU KONTINENTER: Konsertene Al Gore planlegger skal finne sted på alle sju kontinenter den 18. juni i år.

FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN / DAGBLADET
PÅ SJU KONTINENTER: Konsertene Al Gore planlegger skal finne sted på alle sju kontinenter den 18. juni i år. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN / DAGBLADET Vis mer

Artister vil gå på scenen over hele verden 18. juni med krav om tiltak for å bekjempe klimaendringene, ifølge USAs tidligere visepresident Al Gore.

Han presenterte planene for et nytt Live Earth-arrangement sammen med popartisten Pharrell Williams under Verdens økonomiske forum i Davos onsdag.

Konsertene vil bli holdt i byer over hele verden, blant dem Paris og New York, og på alle sju kontinentene — inkludert Antarktis.

Over hundre artister vil delta, men navnene er foreløpig ikke kjent. Det første Live Earth-arrangementet ble holdt i 2007.På klimatoppmøtet i Paris i desember i år er det meningen at en ny internasjonal klimaavtale skal vedtas.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling