Platekompaniet vil selge bøker

Starter med den nye Turbonegro-biografien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det dramatiske fallet i CD-salget i internettalderen har fått musikkforhandlerne til å ekspandere utvalget til også å omfatte dataspill og filmer. Nå går landets største musikkforhandlerkjede til neste skritt – og begynner å selge bøker.

Det er bransjebladet FaroJournalen som melder at Platekompaniet vil selge den nye Turboneger-biografien «Sagaen om denimfolket» av Håkon Moslet, når den lanseres i slutten av oktober. Det er første gang kjeden tar inn ei bok i sitt utvalg.

- Jeg tror også en del av den gamle fansen, spesielt de som synes bandet er over sin kulhetstopp, vil komme tilbake for å sjekke ut historien, sier Platekompaniets produktsjef Morten Lund til FaroJournalen.

Boksalget er timet mot relanseringen av bandets eldre albumutgivelser. Flere av Turbonegers tidlige album, blant annet klassikerne «Ass Cobra» og «Apocalypse Dudes», har vært utilgjengelige på tross bandets enorme suksess siden gjenforeningen i 2002. Nå er de trykt i nye opplag med bonusspor og lanseres sammen med comebackskivene «Scandinavian Leather» og «Party Animals» til redusert pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer