Playboy gjør sitt inntog i spillbransjen

Damer med store «fordeler» og like store våpen.

|||
Mykpornobladet Playboy har nå annonsert at de på nytt vil satse på dataspill.

Ikke bare vil Playboy starte sitt eget spillselskap, men de har også alliert seg i et partnerskap med Bigpoint Games, et distribusjonsselskap som har spesialisert seg på nettleserspill, melder Giantbomb.com.

Det første spillet under Playboys nye satsing blir onlinespillet «Poisonville», som kan spilles i nettleseren din. Spillet er nå i åpen betatest og er tydelig inspirert av spill som «Grand Theft Auto», «APB» og «Saints Row».

Ifølge pressemeldingen vil du jobbe mot korrupsjon, men også bygge respekt. Det legges også vekt på at spillere skal spille mot andre over nettet, samt på gjenger som kriger mot hverandre.

I tillegg har spillet en passende kombinasjon av brystfagre damer og store skytevåpen.

FLERE STEDER: Playboy har sikret seg prominent plass i flere nye spill, blant annet «Dead Rising II» (bildet) og «Mafia II».
FLERE STEDER: Playboy har sikret seg prominent plass i flere nye spill, blant annet «Dead Rising II» (bildet) og «Mafia II». Vis mer

Hvilken rolle Playboy vil spille i partnerskapet med Bigpoint Games er fremdeles litt uklart, men ifølge pressemeldingen kommer satsingen for «å møte ønskene» til magasinets demografi, informasjon som skal være hentet ut i fra tilbakemeldinger de har mottatt.

Dette er allikevel ikke første gangen nakenmagasinet er involvert i spillutvikling - i 2005 slapp Ubisoft det «The Sims»-aktige spillet «Playboy: The Mansion», hvor Playboy-livsstilen var i hovedsete.

Men spillet falt ikke i smak hos spillanmeldere og ble heller ingen stor økonomisk suksess.

Playboy har i tillegg hatt en generelt større tilstedeværelse i spill det siste året. Magasinet er godt synlig i «Dead Rising 2» og er også å se i litt eldre pin up-stil i det nye spillet «Mafia II».