PLAYBOY VIL NÅ LESERNE PÅ KONTORET: Prosjektleder Matt Gibbs viser framPlayboys nye kontorvennlige nettsted, thesmokingjacket.com. Foto: AP Photo/M. Spencer Green/Scanpix
PLAYBOY VIL NÅ LESERNE PÅ KONTORET: Prosjektleder Matt Gibbs viser framPlayboys nye kontorvennlige nettsted, thesmokingjacket.com. Foto: AP Photo/M. Spencer Green/ScanpixVis mer

Playboy med nettsted du kan åpne på kontoret

Vil nå leserne når de er på nettet mest - når de er på jobb.

||| (Dagbladet): Nettstedet til det erotiske magasinet Playboy har vært plaget med det de kaller «NSFW» - ikke passende på jobb (not suitable for work), og åpner nå nettstedet TheSmokingJacket.com.

Det nye nettstedet vil i motsetning til Playboy.com ikke innholde nakenhet.

«Endelig noe for de som sier de leser Playboy for artiklenes skyld,» skriver det amerikanske nyhetsbyrået AP.

- Mange av våre lesere logger på etter at de har vært på jobb og vi så at vi mistet muligheten til å nå leserne når de er på nettet mest - når de er på jobb, sier Playboy-redaktør Jimmy Jellinek til nyhetsbyrået.

Nettstedet er navnet etter Playboy-gründer Hugh Hefners favorittplagg (silkpajamas.com var opptatt), skriver nyhetsbyrået.

Jellinek sier nettstedet skal være noe kult og morsomt, og vil ikke inneholde de lange intervjuene og dybdeartiklene man kan finne i Playboy.

GRÜNDER: Hugh Hefner. Foto: EPA/WARREN TODA/SCANPIX
GRÜNDER: Hugh Hefner. Foto: EPA/WARREN TODA/SCANPIX Vis mer