Playboy-modell får ikke vise Farrell-sex

Retten sier nei.

(Dagbladet.no): Colin Farrell har fått mer en sine 15 minutter med berømmelse, nå vil en Playboymodell vise de 15 minuttene de to hadde sammen.

Den kjente irske skuespilleren har gått til sak mot Playboy-modellen Nicole Narain, som forsøker å selge en sex-teip med henne og Hollywoodstjernen.

En dommer i Los Angeles har støttet Colin Farrell, og nekter Playboy-modellen å selge den privat videoteipen, skriver E! online.

Farrell har saksøkt modellen for å hindre at teipen spres, og han hevder den 15 minutter lange voksenfilmen ble laget kun for privat bruk.

Los Angeles-dommeren ble bedt om å avvise Farrells sak, men sa nei. Han mente at det var opp til en jury å avgjøre om Playboy-modellen hadde begått en rekke lovbrudd, inkludert brudd på en muntlig avtale og krenkelse av privatlivet.

Nicole Narain hevder at hun som medskaper av teipen har rett til å produsere, markedsføre, distribuere, og ikke minst tjene penger på filmen.

Foreløpig hindrer et påbud fra retten at filmen spres. Likevel har smakebiter kommet ut.

10. januar ble både stillbilder og videoklipp fra den 15 minutter lange teipen lekket på internett. Narain hevdet at hun ikke hadde noe med saken å gjøre.

Bunny: Nicole Narain (til høyre) har spilt inn film med Colin Farrell. Her er hun sammen med Eva Fabian og bokselegenden Sugar Ray Leonard. Foto: Scanpix
Bunny: Nicole Narain (til høyre) har spilt inn film med Colin Farrell. Her er hun sammen med Eva Fabian og bokselegenden Sugar Ray Leonard. Foto: Scanpix Vis mer

Farrell er ikke alene om å spille inn film ved siden av den vanlige Hollywood-produksjonen. Stjerner som Paris Hilton og Pamela Anderson er to andre stjerner med private filmer på internett. De to skuespillerne er like kjent for sine hjemmevideoer som den mer formelle produksjonen.

Paris Hilton har også vært utsatt for at private videoopptak har blitt solgt. Her er hun sammen med kjæresten Stavros Niarchos.
Her er Colin Farrell sammen med Q\'orianka Kilcher fra innspillingen av «The New World».