Playgroup

Mye rart du aldri har hørt før, i en heller uvanlig DJ-miks.

Men sin selvtitulerte debut, sto Trevor Jacksons' Playgroup for et av fjorårets beste klubbalbum; forbilledlig variert, funky og med en god dose tidsriktige åttitallsgrooves - noen måneder før den åttitallsorienterte «electro clash»-bølgen for alvor tok av.

Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at hans første DJ-miks inneholder langt flere sjangrer enn hva som er vanlig på slike mikser. Musikkelskeren Jacksons smak er av det allsidige slaget, og det er jo ingen hemmelighet at såkalte eklektiske musikkelskere (de som stresser at man bør like så mange sjangrer som mulig) elsker å vise resten av verden hvilken mangfoldig platesamling de har.

Det betyr at resten av verden nå kan oppdage alle de obskure godbitene som har inspirert Jackson opp gjennom åra, det være seg gammel Human League, kultduoen Flying Lizards eller KC Flightts klassiker «Let's Get Jazzy».

Om det finnes er rød tråd på denne miksen, så er det låtenes analogmøkkete lyd og tydelige undergrunnstilhørighet - her er det ikke en hit å spore.

Heldigvis.