Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

PlayStation 2

 • Spilltips til jul
 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  «Grand Theft Auto: San Andreas»


  Prod: Rockstar/Take 2
  Alder: 18+

  «Grand Theft Auto»-serien når her nye høyder med et massivt, oppslukende spill. Handlingen foregår i den fiktive amerikanske vestkystsstaten San Andreas i 1992, og du kan gjøre alt fra å svømme til å fly helikopter. God historie, flinke skuespillere - og mye mer.


  «Ratchet &Clank 3»


  Prod: Insomniac/Sony
  Alder: 3+

  Radarparet Ratchet og Clank er her tilbake i en fantastisk og fartsfylt historie. Du vil møte en lang rekke spennende fiender i enda mer spennende omgivelser, og mye variasjon gjør at du ikke kjeder deg - heller ikke når du spiller mot andre over nettet.


  «Sly 2: Tyveribanden»


  Prod: Sucker Punch/Sony
  Alder: 3+

  Her foregår alt på norsk, noe som er et stort pluss for de yngste. Du spiller mestertyven Sly, som sammen med sine to kompanjonger skal sørge for at en ond monsterfugl ikke blir gjenopplivet. Mange varierte oppgaver gir stor glede for både store og små.


  «EyeToy Play 2»


  Prod: Sony
  Alder:
  3+

  Hele ideen med EyeToy er at du styrer med kroppen. Du kobler det spesielle kameraet til PlayStationen, og får da tilgang til 12 nye spill. Mens du ser deg selv på skjermen kan du gjøre alt fra å spille trommer til å steke hamburgere. Moro for alle!


  «WRC 4»


  Prod: Evolution/Sony
  Alder: 3+

  Her får du hele World Rally Championship-sirkuset inn i din egen stue. Alle sjåførene, bilene og banene fra virkeligheten er med i spillet, og kjørefølelsen er svært god - og litt vanskeligere enn i de forrige spillene. Spillet er oversatt til norsk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media