Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

PlayStation-sjefen hilser til Norge!

Vi møtte Ken Kutaragi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Les alt om Tokyo Game Show!

TOKYO (Dagbladet.no): Vi er mest vant til å se toppsjefen for den interaktive delen av Sony på diverse podier rundt om i verden, der han forteller om Sonys PlayStation-produkter.

Senest tidligere i dag var han på plass på Tokyo Game Show for å snakke om sine visjoner for nettverksbruk - og samtidig avsløre noen nyheter.

Eksklusiv samling

Etter at messedagen var slutt, hadde Sony for første gang åpnet sin toppetasje i Sony-bygningen for folk utenfor bedriften.

Vi var blant de heldige som fikk ta turen opp i høyden, der vi hadde mulighet til å prøve PlayStation 3-spill, snakke med utviklerne - samt konversere med Sony-sjefene.

Hilsen til Norge

Dagbladet.no huket tak i Ken Kutaragi, men ettersom han ikke er spesielt stødig i engelsk fikk vi ham bare til å gi en liten hilsen til det norske folk.

PÅ SCENEN: Det er slik vi pleier å se Sony-sjef Ken Kutaragi - på pressekonferanser verden rundt. Foto: SNORRE BRYNE
PÅ SCENEN: Det er slik vi pleier å se Sony-sjef Ken Kutaragi - på pressekonferanser verden rundt. Foto: SNORRE BRYNE Vis mer

I løpet av seansen fikk vi også slått av en prat med både Phil Harrison og Kaz Hirai - de intervjuene legges ut her om ikke lenge.

• Les alt om Tokyo Game Show!