Plumbo-Lars Erik fikk sosial angst etter Spellemann-spøken

Det er fremdeles dager der Plumbo-Lars Erik får vondt i brystet og i magen på grunn av bråket etter «Mokkamann»-vitsen. Da orker han ikke å møte folk.

IKKE RASISTISK: Lars Erik Blokkhus kan ikke angre for noe han aldri mente. - «Mokkamann»-spøken var aldri ment rasisitisk. Det var bare et forsøk på være morsom. Jeg angrer ikke, men det har gjort noe med meg, både på godt og vondt, sier Plumbo-vokalisten. Foto: Anders Grønneberg
IKKE RASISTISK: Lars Erik Blokkhus kan ikke angre for noe han aldri mente. - «Mokkamann»-spøken var aldri ment rasisitisk. Det var bare et forsøk på være morsom. Jeg angrer ikke, men det har gjort noe med meg, både på godt og vondt, sier Plumbo-vokalisten. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

Plumbo-vokalist kalte Madcon-gutta for «Mokkamann» da de vant spellemannprisen for Årets hit, «Møkkamann», januar 2012.

Fem år er gått, og det har vært fem år Plumbo-sjefen ikke ville vært foruten, på godt og vondt.

- Nei jeg angrer ikke på det jeg sa, for det var aldri ment som rasisme. Jeg prøvde bare å være morsom med et ordspill, men skjønte umiddelbart at dette kunne misforstås. Men vi var høye på sjampis og i gledesrus over å vinne Spellemannprisen, sier Blokkhus om utspillet på direkte-tv rettet mot prisutdelerne Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer