71 GRADER NORD: Lars Erik Blokkhus, vokalist i Plumbo, innrømmer at han ikke er noen friluftsmann. Men søndag var han en av ti deltakere i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. FOTO: John T. Pedersen / Dagbladet
71 GRADER NORD: Lars Erik Blokkhus, vokalist i Plumbo, innrømmer at han ikke er noen friluftsmann. Men søndag var han en av ti deltakere i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. FOTO: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Plumbo-Lars Erik om den ville fortida: - Jeg ble kastet ut av vår egen konsert!

Det er gått noen år siden Lars Erik Blokkhus ble båret av scenen, fordi han var for full og segnet om. Siden den gang har både han og Plumbo skjerpet seg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Når folk ser meg tenker de nok ikke «han kan vinne», men jeg kan overraske, sier Lars Erik Blokkhus (40).

Plumbo-vokalisten innrømmer at han ikke er en stor friluftsmann, bortsett fra inne i hodet. Derfor kom deltakelsen i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge, som bestilt.

Endelig skulle han se om friluftsmannen i hodet kunne bre seg ut i armer og bein. Akkurat det hadde ikke tvillingene hans på 14 år noe tro på. Ikke samboeren heller, eller bandmedlemmene.

- Gutta i bandet sa, «ser deg på første buss hjem», for de trodde ikke jeg ville holde lenger. Men både de og familien ga tommel opp likevel, sier Blokkhus.

Søndag gikk første episode av programmet på lufta, og Blokkhus er en av ti kjendiser som skal kjempe seg gjennom vakker, men til tider farlig natur, helt til en av dem står igjen som vinner.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn