- Plutselig står Mick Jagger foran meg

Lene Marlin avslører stjernemøte.

- TID MED JAGGER:  På sin Facebook-side forteller Lene Marlin i dag at hun møtte Mick Jagger etter Rolling Stones-konserten mandag og at det var et stort øyeblikk for henne.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
- TID MED JAGGER: På sin Facebook-side forteller Lene Marlin i dag at hun møtte Mick Jagger etter Rolling Stones-konserten mandag og at det var et stort øyeblikk for henne. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld var Lene Marlin (33) og forloveden Kåre Conradi (42) på Rolling Stones-konserten i Telenor Arena på Fornebu.

I dag har den 33 år gamle musikeren lagt ut et innlegg på sin Facebook-profil hvor hun forteller sine nærmere 67 000 følgere om et spesielt møte i etterkant av konserten.

- Møtte Jagger - Og etterpå mens jeg står og snakker med en jeg kjenner som jobber med bandet så er han plutselig der rett foran meg, Mick Jagger. Når min venn introduserer meg og det blir sagt at jeg har en låt som heter «Sitting Down Here» så smiler han bredt og sier «I know that one!», skriver hun på Facebook og fortsetter:

- Kanskje var det reelt, kanskje var det høflighet. Men fy faen! Det å tenke at denne legenden av en mann vet noe om musikken min; helt herlig! Så den tar jeg, høflighet eller ikke. Etterpå ble jeg sittende alene med han i en lang samtale. For en fyr! Jeg er full av beundring!

Dagbladet har vært i kontakt med Lene Marlins manager Jan Erik Haglund, som bekrefter møtet mellom de to musikerne.

- Lene Marlin ønsker ikke å gå noe nærmere inn på hva de to pratet om, men jeg forsto det slik på Lene at det var en inspirerende samtale. Og hun er ikke blitt noe mindre fan etter samtalen hun hadde med Jagger, skriver Haglund i en sms til Dagbladet. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer