- TID MED JAGGER:  På sin Facebook-side forteller Lene Marlin i dag at hun møtte Mick Jagger etter Rolling Stones-konserten mandag og at det var et stort øyeblikk for henne.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
- TID MED JAGGER: På sin Facebook-side forteller Lene Marlin i dag at hun møtte Mick Jagger etter Rolling Stones-konserten mandag og at det var et stort øyeblikk for henne. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

- Plutselig står Mick Jagger foran meg

Lene Marlin avslører stjernemøte.

(Dagbladet): Mandag kveld var Lene Marlin (33) og forloveden Kåre Conradi (42) på Rolling Stones-konserten i Telenor Arena på Fornebu.

I dag har den 33 år gamle musikeren lagt ut et innlegg på sin Facebook-profil hvor hun forteller sine nærmere 67 000 følgere om et spesielt møte i etterkant av konserten.

- Møtte Jagger - Og etterpå mens jeg står og snakker med en jeg kjenner som jobber med bandet så er han plutselig der rett foran meg, Mick Jagger. Når min venn introduserer meg og det blir sagt at jeg har en låt som heter «Sitting Down Here» så smiler han bredt og sier «I know that one!», skriver hun på Facebook og fortsetter:

- Kanskje var det reelt, kanskje var det høflighet. Men fy faen! Det å tenke at denne legenden av en mann vet noe om musikken min; helt herlig! Så den tar jeg, høflighet eller ikke. Etterpå ble jeg sittende alene med han i en lang samtale. For en fyr! Jeg er full av beundring!

Dagbladet har vært i kontakt med Lene Marlins manager Jan Erik Haglund, som bekrefter møtet mellom de to musikerne.

- Lene Marlin ønsker ikke å gå noe nærmere inn på hva de to pratet om, men jeg forsto det slik på Lene at det var en inspirerende samtale. Og hun er ikke blitt noe mindre fan etter samtalen hun hadde med Jagger, skriver Haglund i en sms til Dagbladet. 

Telenor Arena tar 25 000 publikummere og alle billettene ble revet bort på bare 13 minutter. Blant de mange var også en rekke kjendiser, som gikk inn VIP-inngangen i forkant av musikken.

Dagbladets anmelder Øyvind Rønning trillet terningkast fem for konserten, og mente verdens største rockeband innfridde.

- Svart I fjor vinter var Lene Marlin en del av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» hvor hun blant annet tolket «Engler i sneen» med Kurt Nilsen.

I programmet var hun åpen om tida etter braksuksessen og fortalte at det ble svart for henne.

Til Dagbladet fortalte hun om en tid der alle ville ha en bit av henne, og at hun rett og slett ikke orket mer: 

- Jeg mista helt lysten til å skrive musikk. Alt det jeg pleide å skrive om, alt det normale i livet som jeg brydde meg om, livet besto jo ikke lenger av det. Jeg forsto at jeg måtte ta noen valg, som mange vil synes er rare, men som var enormt viktige for meg. Kravene til det livet jeg ønsket, innebar noe helt annet en hvordan det var i etterkant av den første plata, har hun sagt tidligere.

Tung tid Lene Marlin var god venninne med den profilerte journalisten Anbjørn Sætre Håtun som gikk bort i januar i år. Da fortalte hun om sorgen hun følte på sin Facebook-side.

I januar i år gikk også Per Erik Johansen bort. Johansen var direktør for EMI/Virgin Records, og var mannen som ga Marlin platekontrakt.

I dagens innlegg på Facebook gir Lene Marlin uttrykk for at dette året startet tungt og at det har preget henne.

ROCKET NORGE:  Mandag holdt Mick Jagger (70) og resten av The Rolling Stones konsert for 25 000 publikummere. Ifølge Lene Marlins Facebook-profil skal han ha hatt en lengre samtale med henne i etterkant av konserten, hvor han fortalte at han kjente til musikken hennes. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
ROCKET NORGE: Mandag holdt Mick Jagger (70) og resten av The Rolling Stones konsert for 25 000 publikummere. Ifølge Lene Marlins Facebook-profil skal han ha hatt en lengre samtale med henne i etterkant av konserten, hvor han fortalte at han kjente til musikken hennes. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer