<strong>FLAU FØRPREMIERE:</strong> To dager før første episode av historiens andre «Trekant»-sesong har premiere på NRK3, så programlederne Benjamin Silseth (t.v.), Johanna Zamble og Even Jørs seg selv på tv for aller første gang. - Pinlig, sier Silseth. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
FLAU FØRPREMIERE: To dager før første episode av historiens andre «Trekant»-sesong har premiere på NRK3, så programlederne Benjamin Silseth (t.v.), Johanna Zamble og Even Jørs seg selv på tv for aller første gang. - Pinlig, sier Silseth. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer

- Plutselig sto jeg der med kjønnsorganer rett i ansiktet

Det ble en pinlig affære da «Trekant»-programlederne så seg selv på tv for første gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Pinlig, sykt pinlig, sier Bærum-gutten Benjamin Silseth (20) til Dagbladet.

Han rødmer litt. Kanskje ikke rart. Han har akkurat sett seg selv på tv-skjermen for aller første gang. I full klineaksjon med tre terningkastgivende partnere, attpåtil.

Med presse og skoleelever Men han visste hva han gikk til. Sammen med Johanna Zamble (21) og Even Jørs (20) er han ny programleder i andre sesong av fjorårets mye omtalte sex-program, «Trekant».

- For meg var det utslagsgivende å vite hva jeg gikk til, sier Jørs.

- Jeg hadde faktisk trodd at det skulle være enda kleinere, legger Zamble til.

Og det til tross for at en rekke videregåendeskoleelever og pressefolk så deres tv-debut samtidig.

- Dette har jeg ikke lyst til Putene som ble delt ut i forkant ble flittig brukt for å dekke smårødmende elevansikter da programledertrioen dro ut på sine første «Trekant»-oppdrag.

- Men de lo på de rette stedene, sier Jørs, som i første episode får detaljert opplæring i menneskekroppens erogene soner.

Til tross for at han ser på nakenhet som noe helt naturlig, innrømmer han at det ble litt mye på én gang.

- Plutselig sto jeg der med kjønnsorganer rett i ansiktet. Jeg ble roligere etterhvert, men da jeg måtte massere og ta på fremmede mennesker tenkte jeg bare «dette har jeg ikke lyst til», ler Jørs.

- Redd for rumpedissing 20-åringen fra Bergen understreker at dersom han virkelig ikke hadde hatt lyst til å gjøre det, hadde han latt være.

- Vi fikk ofte beskjed om å si ifra hvor grensene våre gikk. Det handlet ikke om å tøffe seg eller å pushe grensene mest mulig, men å styrke selvtilliten og lære, sier Jørs.

Også Zamble fikk satt selvtilliten på prøve da hun ble sendt på burlesk-kurs.

- Jeg har alltid hatt litt komplekser for rumpa mi, og var redd den skulle disse mye da jeg sto der i nesten nettoen. Men det var veldig gøy, sier hun.

<strong>STAS:</strong> NRK-redaktør Håkon Moslet synes det er både stas og nødvendig med «Trekant»-sesong nummer to. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
STAS: NRK-redaktør Håkon Moslet synes det er både stas og nødvendig med «Trekant»-sesong nummer to. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer

Etter kurset viste hun et publikum hva hun hadde lært:

- Det kleineste var da jeg helte sjampanje nedover kroppen min, med kun et par dusker som dekket puppene mine, ler Asker-jenta.

Lengre episoder Programledertrioen er sikre på at det vil bli pinligere utover i sesongen. Etter å ha bodd sammen i «Trekant»-kollektivet i Oslo i to måneder, er det dags for å vise hele Norge hvilket utbytte de har fått av praktisk og teoretisk seksualundervisning.

Sesong to av NRK3s mest populære tv-program gjennom tidene har premiere onsdag. I tillegg til at programlederne fra den populære førstesesongen er byttet ut med tre helt ferske, vil også hver episode vare ti minutter lenger.

- Vi fikk mye usaklig kritikk, men dette med behov for mer refleksjon og snakk rundt programledernes opplevelser tok vi til oss, og har derfor utvidet varigheten, sier NRK-redaktør Håkon Moslet.

Drøyere Det er programlederne glade for.

- Det ble litt overfladisk i fjor. Vi har hatt mer samtale oss imellom, og det tror jeg blir bra, sier Silseth, som er første homofile «Trekant»-programleder.

- Men når det er sagt, har NRK også lovet en drøyere sesong i år. Så gjenstår det å se om vi leverer, sier Jørs hemmelighetsfullt.

<strong>PUBLIKUM:</strong> Flere 2.- og 3.-klasseelever ved videregående skole var til stede under dagens førpremiere. Programlederne var fornøyde med at de lo og ble flaue på «de rette stedene». Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
PUBLIKUM: Flere 2.- og 3.-klasseelever ved videregående skole var til stede under dagens førpremiere. Programlederne var fornøyde med at de lo og ble flaue på «de rette stedene». Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer