- Plutselig var hun oppå meg med de store puppene sine

En voldsom kjærlighetshistorie og en eviglang lesbisk sexscene har gjort Adèle Exarchopoulos (20) til det heteste navnet i Cannes.

ÅPENHJERTIG SEXSCENE: Adèle Exarchopoulos (20) er blitt den mest omtalte skuespilleren i Cannes etter hovedrollen i «Blå er den varmeste fargen», som utforsker et lesbisk kjærlighetsforhold over flere år - og som inneholder en lang og eksplisitt sexscene. - Vi måtte bare gi oss hen og ikke være sjenerte for å ta på hverandre, sier skuespilleren, som her blir kysset av motspiller Lea Seydoux. Foto: Scanpix.
ÅPENHJERTIG SEXSCENE: Adèle Exarchopoulos (20) er blitt den mest omtalte skuespilleren i Cannes etter hovedrollen i «Blå er den varmeste fargen», som utforsker et lesbisk kjærlighetsforhold over flere år - og som inneholder en lang og eksplisitt sexscene. - Vi måtte bare gi oss hen og ikke være sjenerte for å ta på hverandre, sier skuespilleren, som her blir kysset av motspiller Lea Seydoux. Foto: Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CANNES (Dagbladet): - Jeg var engstelig, men jeg nølte ikke, sier Adèle Exarchopoulos til Dagbladet om det som har blitt den mest omtalte sexscenen under Filmfestivalen i Cannes.  

Den til nå ukjente tyveåringen regnes som en favoritt til å vinne prisen for beste kvinnelige skuespiller når filmfestivalens priser deles ut søndag kveld, for rollen i «Blå er den varmeste fargen» («La vie d'Adèle»), der hun spiller en ung jente som forelsker seg i en annen jente og innleder et hett lesbisk forhold.

Den svært lange og åpenhjertige sexscene, der Exarchopoulous og motspiller Léa Seydoux blant annet har oralsex foran kamera, har plassert filmen blant de mest seksuelt eksplisitte i filmhistorien og spørre seg hvordan i all verden filmen skal komme forbi sensurlovgivningen i store land som USA. 

 - Ikke spekulativt - Det er ikke spekulativt, sier Exarchoploulos. - Vi viser ikke noen ha sex uten grunn. Abdel (regissør Abdellatif Kechiche, journ. anm.) sa vi skulle lage en kjærlighetfilm, at sex er en del av kjærligheten og at vi skulle vise det frem, ikke skjule det.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer