Pøbler saboterer «Farmen»-innspilling

TV 2 har kontaktet politiet etter plommekasting og sabotasje av utedo.

(Dagbladet.no): «Farmen»-deltakerne skal forholde seg til bondeliv, intriger og utstemminger. Nå har de også fått noen lokale pøbler å bryne seg på, skriver fvn.no.


Nå har TV 2 tatt kontakt med politiet, etter en rekke hendelser på gårdsbruket i Søgne-skjærgården.

- Vi har orientert politiet om saken, det kan jeg bekrefte. Vaktholdet er også styrket, sier informasjonssjef Jørund Unneland til Dagbladet.no.

- Ikke alvorlig

Unneland vil ikke gå i detalj om hva pøbelstrekene går ut på, men ifølge fvn.no dreier det seg blant annet om vandalisering av en utedo.

I tillegg har deltakerne blitt plaget av plommer.

- Vi fikk en telefon fra TV 2 mandag kveld. De sa deltakerne ble plaget av plommekastende pøbler, og ville rådføre seg med politiet hva de skulle gjøre, sier operasjonsleder Per Lauvnes til fvn.no.

Unneland i TV 2 mener ikke at hendelsene er alvorlige.

Pøbler saboterer «Farmen»-innspilling

- Det er ikke noe alvorlig, og ikke noe som har problematisert innspillingen vår. Vi har hatt noen tilfeller av guttestreker der ute, og har tatt våre forholdsregler ved å styrke vaktholdet.

Flere naboklager

En rekke av av naboene til «Farmen»-innspillingen på Monsøya har tidligere uttalt seg kritisk om produksjonen.

Flere av hytteeierne som er naboer ble tilbudt penger av TV 2 for å holde seg unna hytta under innspillingen.

Nabo Peder Johan Pedersen har ikke hørt noe om pøbelstrekene.

- Vi bor på andre siden av øya, så dette kjenner jeg ikke noe til, sier han til Dagbladet.no.

Pedersen har reagert på det han mener er manglende informasjon fra TV 2. Blant annet har et helikopter flydd over naboenes hustak, uten forhåndsvarsel.

- Vi føler at TV 2 har opptrådt litt arrogant, sier han.

PLAGET: «Farmen»-teamet har i det siste blitt plaget av pøbler. Her er programleder Gaute Grøtta Grav og Stein Frode Ertzeid avbildet i forrige uke. FOTO: EIVIND KRISTENSEN
PLAGET: «Farmen»-teamet har i det siste blitt plaget av pøbler. Her er programleder Gaute Grøtta Grav og Stein Frode Ertzeid avbildet i forrige uke. FOTO: EIVIND KRISTENSEN Vis mer