Poengløst show

GJØVIK (Dagbladet): Gjennom «Lille lørdag» og «Åpen post» har Harald Eia og Bård Tufte Johansen nærmest revolusjonert humor-begrepet i Norge. Men på sin første Norgesturné skuffer de to tv-humoristene stort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er over nå.

Slik kunne man på bård og haraldsk vis være fristet til å konkludere etter NRK-heltenes gedigne mageplask av en turnéåpning på Gjøvik i går kveld.

Hvordan det er mulig å begi seg ut på turnélivet med et så syltynt program, er nesten uforståelig.

Kjernepublikum

Bård og Harald kom til sitt kjernepublikum på Gjøvik. Studenter som nettopp har fått studielån er klare for å le seg skakke når ironigenerasjonens sjefer kommer på besøk med figurene som har redefinert humor-begrepet i Norge på andre halvdel av 90-tallet.

Bård og Harald bestemte seg allerede i vår for å utsette neste runde med «Åpen post» til 1999, for heller å reise på sin aller første turnh.

Det kan imidlertid virke som de har brukt den lange sommeren dårlig. Det sto skrevet «DÅRLIG FORBEREDT» i panna på Bård og Harald gjennom så å si hele det 75 minutter lange skolefritidsshowet.

Poengløst

Alle de koselige figurene er med: Jan Tore og Vidar fra Arendal, eks-narkomane Jarle i Egil Birkelands figur, Finn Kalvik-nyhetenes Johan Dahlgren, fylkeskommunens Ketil Moslet og mobbeofferet Jan Tore.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer