BLE DÅRLIG: Artist Bret Michaels måtte fraktes bort i ambulanse etter å ha blitt dårlig under en konsert i New Hampshire. Bildet er tatt under en konsert i New York i april. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
BLE DÅRLIG: Artist Bret Michaels måtte fraktes bort i ambulanse etter å ha blitt dårlig under en konsert i New Hampshire. Bildet er tatt under en konsert i New York i april. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

«Poison»-vokalist kollapset under konsert

- Har aldri sett ham slik før.

(Dagbladet): Artisten Bret Michaels (51), best kjent som vokalist i bandet «Poison», måtte på torsdag avbryte en konsert i New Hampshire som følge av en medisinsk krise.

- Kunne knapt snakke
Rockestjerna hadde bare kommet til den tredje låta i settet da han plutselig forsvant fra scenen.

Gitarist Pete Evick tok til Michaels Facebook-side for å informere om hva som hadde skjedd.

- I løpet av de ni åra jeg har stått ved siden av ham, har jeg aldri sett ansiktet hans slik. Det var som om jeg var en fullstendig fremmed, skriver han.

-Da jeg skyndte meg til bussen kunne han knapt snakke, men han tryglet meg om å unnskylde til fansen, og virket kun bekymret for dem.

Blodsukkerproblem
Det viste seg at Michaels, som har hatt diabetes siden han var barn, hadde lavt blodsukker.

I en erklæring som er lagt ut på artistens hjemmeside går det frem at blodsukkernivået sammen med faktorer som utmattelse, dehydrering, feber og et virus i kroppen, forårsaket artistens sammenbrudd.

Leger på stedet fikk kjapt undersøkt ham og nødetaten ble varslet.

Michaels ble fraktet i ambulanse til legevakten og ble i løpet av kvelden overvåket av leger, som forsøkte å bringe blodsukkeret hans tilbake til et trygt nivå.

Til tross for artistens ønske om å vende tilbake til scenen, ble både gårsdagens og dagens konserter avlyst.