«Pokémon GO» endelig ble tilgjengelig i Norge - men spillet funker ikke

Det populære spillet sliter med server-problemer etter storlansering lørdag.

FANGER: I spillet «Pokémon GO» skal man fange virtuelle monstre i den virkelige verden. I dag ble spillet lansert i Norge, selvom mange allerede hadde lastet det ned. Foto:   EPA/PETER STEFFEN
FANGER: I spillet «Pokémon GO» skal man fange virtuelle monstre i den virkelige verden. I dag ble spillet lansert i Norge, selvom mange allerede hadde lastet det ned. Foto:   EPA/PETER STEFFEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Er det flere enn meg som får dette, skriver en som er medlem av facebookgruppa Pokemon Go Norge, og poster et bilde av at spillet ikke fungerer.

Lørdag ble det populære spillet «Pokémon GO» mulig å laste ned for norske brukere.

Fram til da hadde det populære spillet bare vært tilgjengelig i et lite utvalg land, selvom mange hadde sikret seg en australsk eller amerikansk konto for å kunne ta spillet i bruk

Ikke lenge etter at spillet ble tilgjengelig for norske bruker-kontoer begynte meldingene om feil å tikke inn på den norske facebookgruppa.

«hvorfor får jeg bare opp dette?», «Har vært av og på her i hele dag også..» og «de fynker ikke for meg enda...» skriver medlemmene av gruppa.

Lørdag kveld skriver «Pokémon GO» på sin Twitterkonto at det har server-problemer, men at de jobber på spreng med å fikse dem.

Mange land

– Trenere, takk for at dere har vært tålmodige. Vi har den siste tiden jobbet hardt for å utrede server-problemer slik at vi kan lansere spillet i flere land i de kommende dagene, skrev «Pokémon GO» på sin nettside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer