Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Politi traff naken Pamela på gata

Da politipatruljen utenfor Los Angeles stanset ved et bilvrak midt i veien, var det ikke skadde eller sinte bilister de traff. På panseret satt en naken Pamela Anderson.

Baywatch-stjernen poserte for novembernummeret av tidsskriftet «Interview», ifølge Aftonbladet.

Fotografen, David La Chapelle, er kjent for å ta bilder av kjendiser i bisarre omgivelser. Han ble enig med Pamela om at hun skulle posere naken på bilvrak-panseret, mens den nye kjæresten hennes, Kelly Slater, satt bak rattet.

Klokka 02.00 om natta, i en stille gate utenfor Los Angeles, satte de i gang. Helt til politiet politiet dukket opp med blålys og sirener.

Fotografen ble arrestert fordi han ikke hadde tillatelse til å fotografere midt i veien, men ble sluppet etter et kort avhør.

Ifølge Adam Nelson, talsmann for fotografen, ble Pamela bedt om å kle på seg.

- Men de trakasserte henne ikke i det hele tatt. Tvertimot virket de ganske paffe, sier Nelson, og legger leende til:

- Politifolkene forsikret seg gang på gang om at Pamela ikke trengte hjelp...

(Dagbladet :på nettet)

DAMSEL IN DISTRESS? Politiet møtte naken Pamela på bilpanser.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling