Politiaksjon mot rumenere

«Stortinget har vedtatt at tigging er lov, så problemet er vel Stortinget og ikkje rumenerane.

Sm

«Jeg syns det er fint politiet gjør litt innsats her. Det er ingen som krever at de skal drive klappjakt på rumenske sigøynere, men en viss minimumsoppfølgning av hvem som oppholder seg i Norge og hvor lenge er på sin plass.

Frank«Det er mulig de hadde en litt fremfus måte å tigge på når de kom for et par år siden, men etter å ha prøvd seg med halting, trekkspill, osv har de endt med å samle flasker og sitte fredelig med et pappkrus foran seg som alle de andre tiggerne i byen. Noen har også begynt å selge blomster eller cowboyhatter som jeg så sist helg når jeg var i sentrum. Jeg kan ikke se at dette kan være så fryktelig skremmende og opprørende. Noen synes det er irriterende at folk tar en jobb på oljeplattform og slik er med på å produsere CO{-2}. Noen synes det er irriterende at folk jobber som sosionomer som syr puter under armene på somaliere og slikt, andre synes det er irriterende at noen vil jobbe som oversubsidierte bønder. Noen synes svenske mobiltelefonabonnement-selgere er fryktelig irriterende, mens andre sterkt misliker advokater og eiendomsmeglere. Andre igjen liker ikke at sigøynerne samler flasker. Det beste er å puste rolig og bestemme seg for å gi litt mer faen.

PACE«Masse syting om Schengenavtalen, innvandring og apatiske politikere. Problemet med “tiggerturister" i hovedstaden kan vi løse selv. Bare slutt å gi.

Ozzy