Politidrapet i Nord-Irland

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Jeg tror de fleste av dagens terrorister utfører sine handlinger på grunn av mange års hjernevasking og ikke med en personlig overbevisning tatt etter objektiv vurdering. De fleste av oss kunne nok endt opp der med tilsvarende oppvekst/hjernevasking. Nwotom

«De som gjør noe galt, bør få sin straff. Og det er domstolene som avgjør det. Slike handlinger på eget initiativ fører aldri noe godt med seg, og kommer, som vi så her, tilbake til en selv. Hjernevasking, ja, kanskje, men hva med egen tankegang?Optimisten«Nei, for hvem vet ikke at dette skyldes religion? Tenk hvor fredelig verden hadde vært uten religion.

Anders

«Denne konflikten har jo ingen verdens ting med religion å gjøre. Dette er en rent politisk konflikt der ordene «katolikk» og «protestant» blir brukt for å skille mellom gruppene.

Bjarte

«De bare skylder på religion for å rettferdiggjøre sine handlinger, men alt dreier seg om makt og verdier. Tommy Sletten

«Væpna revolusjon, fordi de ikke godtar å leve i et demokrati der de selv ikke har makten. Dante

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer