Politiet advarer Jacko

Vil ikke ha spetakkel før rettsmøtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no):

Politiet ber Michael Jackson om å ikke gjøre nye stunt når han ankommer og forlater rettslokalet i ettermiddag. Rettsmøtet begynner klokken 17.30 norsk tid.

Høye gjerder er satt opp rundt rettslokalet i Santa Maria. Over 100 politifolk og sikkerhetsvakter er på plass for å holde fans og skueslystne på trygg avstand når popstjernen ankommer rettslokalet i ettermiddag. Politiet oppfordrer Jackson tilå ikke finne på noe tull på vei inn eller ut av rettslokalet.

- Vi er her for å gi ham nødvendig sikkerhet, og vi ber ham om å ikke gjøre jobben vår vanskeligere enn den er, sier politisjef Danny Macagni.

Det er uvisst hvem som vil være de personlige sikkerhetsvaktene for Jackson i dag. Etter at han sparket Nation of Islam som sine vakter, hyret han inn et privat sikkerhetsvakt-firma. ABC News opplyser i morgentimene norsk tid at også dette firmaet nå har fått sparken, bare timer før rettsmøtet.

Kommer neppe for sent

Sirkuset var fullkomment da den barnesex-anklagde Michael Jackson kom vel 20 minutter for sent til sitt første rettsmøte 16. januar i år. Etter at han forlot retten, hvor han sa seg ikke skyldig i anklagene mot ham, danset på taket av en av bilene i hans følge foran tusenvis av fans og skuelystne.

Den 45 år gamle popstjernen er neppe forsinket denne gang. Dommeren refset Jackson etter at han kom for sent, og hans advokater lovte at dette ikke ville skje igjen. Nå har riktig nok Jackson kvittet seg med advokatene Mark Geragos og Benjamin Brafmann. Kjendisadvokaten Thomas Mesarau vil være ved superstjernenes side i retten i dag, hvor Jackson igjen vil nekte skyld for å ha dopet ned og seksuelt misbrukt en mindreårig gutt på Neverland Ranch ifjor.

Fans tente lys

I natt tente fans talglys for Michael Jackson på Neverland Ranch, popstjernenens fornøyelsespark og tidligere hjem, som han sa han aldri ville sette sine bein igjen etter at politiet raidet stedet ifjor. Fans er skysset i busser fra Los Angeles og opp til Santa Maria i Sentral-California, hvor detaljer fra selve tiltalen kan bli offentliggjort i løpet av rettsmøtet i kveld.

Nylig fastslo en storjury at bevisene i straffesaken mot ham holder, og dermed er det klart for tidenes kjendisrettssak.

Følg Jacksons rettsmøte på dagbladet.no.

SLUTT MED DET: Jacko vinker til fansen fra taket av bilen sin etter rettsmøtet i Santa Barbara i januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer