Politiet ber Schau avlyse mc-konsert

Kristopher Schau (32) og bandet The Cumshots blir av politiet bedt om å droppe en konsert i lokalene til den bergenske mc-klubben Union MC.

BERGEN (Dagbladet): Ifølge politiet i Bergen har Union MC jobbet for å bli tatt opp i Hells Angels. Forrige helg ble fire medlemmer av klubben arrestert og varetektsfengslet. Samtlige knyttes til et parti på 30 kilo hasj som skal ha vært på vei til Unions lokaler på Nesttun sør for Bergen sentrum.

Åtte konserter

Kristopher Schau er mest kjent gjennom sin rolle i NRK, der han blant annet har latt kroppen sin forfalle i et utstillingsvindu i Oslo. Men det er som frontfigur i hardrock-bandet The Cumshots Schau denne uka skal holde åtte konserter i Bergen. Avslutningskonserten skal etter planen skje i Union MCs lokaler på Nesttun.

- Den konserten bør de avlyse. Så lenge mc-klubbens medlemmer driver med kriminell aktivitet, burde de holde seg unna, sier lensmann i Fana, Norvald Visnes, til Dagbladet.

Spiller videre

Han har lenge jobbet for å fjerne Union MC fra bybildet. Visnes mener Schau og resten av bandet sender uheldige signaler i forhold til narkotika ved å opptre for motorsykkelklubbens medlemmer.

- Jeg forventer at personer som er idoler for den oppvoksende generasjon går foran med et godt eksempel, sier Visnes.

T he Cumshots har ingen planer om å avlyse. At mc-klubben er koplet til en stor narkosak, tar de ikke tungt.

- Vi har ingen holdning til noe. Derfor kan vi spille overalt, sier Schau til Bergensavisen (BA).

Union MC har heller ingen planer om å avlyse konserten.

GIR BLAFFEN: Kristopher Schau og The Cumshots akter å holde Den planlagte konserten i Union MC i Bergen.