ETTERLYST: Chad Kroeger, Daniel Adair, Mike Kroeger og Ryan Peakefra rockebandet Nickelback blir latterliggjort av australsk politi. Foto: AP / NTB Scanpix
ETTERLYST: Chad Kroeger, Daniel Adair, Mike Kroeger og Ryan Peakefra rockebandet Nickelback blir latterliggjort av australsk politi. Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

Politiet i Australia etterlyser rockeband for forbrytelser mot musikken

Rockerne i Nickelback har fått en uvanlig musikkanmeldelse.

Det kanadiske rockebandet Nickelback har hatt internasjonal suksess med låter som «What Are You Waiting For?», «Miss You» og «Photograph».

Men ikke alle liker deres postgrønsj rockemusikk. Dagbladets anmelder mente i fjor at Nickelback er det kjipeste som har skjedd rocken i dette årtusenet.

For tida blir hashtagen #LookAtThisGraph med en 10-sekunders video som gjør narr av Nickelbacks hitlåt «Photograph» delt i sosiale medier.

Anmeldt av politiet Rockebandet er om dagen på turné i Australia, og den lokale polititjenesten i byen Brisbane i Queensland viser seg å være alt annet enn fans av de fire kanadierne.

Onsdag denne uka la Queensland Police Service ut en BOLO (be on the lookout) på sin Facebook-side der de advarer publikum om farene ved å lytte til bandets musikk.

Facebookposten har et bilde med dårlige skisser av de fire musikerne, og politiet etterlyser bandmedlemmene for forbrytelser mot musikken.

«Politiet er på utkikk etter disse mennene som antas å utgi seg for å være musikere i Boondall i kvelden. Unngå området. Det kan være farlig for hørselen og din gatekred», lyder etterlysningen.

Har disset rockerne tidligere Politiet har hashtaget innlegget med turnénavet #NoFixedAddress og #LookAtThisGraph som viser til den virale video som gjør narr av Nickelbacks hitlåt «Photograph».

ETTERLYSNING: Politiet i Queensland delte denne plakaten på sine Facebook-sider denne uka. Foto: Queensland Police Service
ETTERLYSNING: Politiet i Queensland delte denne plakaten på sine Facebook-sider denne uka. Foto: Queensland Police Service Vis mer

Det er heller ikke første gang at politiet i Queensland har disset rockebandet Nickelback i sosiale medier. I fjor la de ut en post der de gir stikk til flere kanadiske artister.

Da politiet måtte eskortere den kanadiske statsministeren Stephen Harper i fjor, la politiet ut et bilde og skrev:

«De ga oss Celine, Nickelback og Bieber, men vi hjelper likevel deres statsministere.»