Politiet stanset Snoop Dogg på Nesodden

Klager fra naboer over fjorden.

KLAGER: Etter mange klager ble nachspielet til Snoop Dogg på Nesodden i natt stanset. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
KLAGER: Etter mange klager ble nachspielet til Snoop Dogg på Nesodden i natt stanset. Foto: Jørgen Kvalsvik / DagbladetVis mer

Rapperen Snoop Dogg spilte plater på utestedet Signalen på Nesodden søndag kveld. Men et høyt antall klager førte til at politiet grep inn og stoppet arrangementet.

Rapperen hadde konsert i Oslo Spektrum tidligere på kvelden og dro deretter til Nesodden utenfor Oslo for å opptre som DJ under arrangementet på utestedet.

Snart begynte klagene å strømme inn til flere politidistrikter. Asker og Bærum politidistrikt opplyste på Twitter at de fikk rundt 80 klager på høy musikk. Musikk som altså viste seg å komme fra den andre siden av fjorden.

Også i Oslo skal folk ha reagert på musikken fra Nesodden.

Follo politidistrikt opplyser på Twitter litt etter klokken tre natt til mandag at politiet valgte å stenge musikken litt tidligere enn planlagt på grunn av alle klagene.

Arrangementet var godkjent av kommunen, og politiet opplyser at arrangementet ordensmessig gikk fint, men at noen av de rundt 700 personene ble bortvist fra området og at en person ble pågrepet etter en voldsepisode.

(NTB)