Politikersønn banket opp av Boyzone

LONDON (Dagbladet): Den irske komikeren David Andrews ble banket opp av den populære popgruppa Boyzones livvakter etter at han hadde slått vitser om gruppa på et dansk TV-show. David Andrews bor i København og livnærer seg som stand up-komiker.

David Andrews er ikke bare komiker og artist, han er også sønn av Irlands utenriksminister David Andrews. Den irske komikeren bruker artistnavnet David McSavage, og har bodd i Danmark i flere år.

Etter krangelen og slagsmålet med Boyzone har David mistet jobben som oppvarmer for det danske TV-showet «Darfo's Joint», som er det danske motsvaret til «David Letterman show».

- Jeg fikk sparken etter at Boyzones plateselskap ringte og klaget på meg, forteller David Andrews til The Irish Mirror.

Sparket

David Andrews varmet opp publikum i 30 minutter før den populære popgruppa kom på skjermen. Han brukte anledningen til å slå morsomheter på Boyzones bekostning.

Dette skulle han aldri ha gjort. Bak scenen ble han angrepet, slått og sparket. Han hevder selv han fikk en støvel i ansiktet, og ble påført skader. I tillegg fikk han altså sparken fra jobben som oppvarmer.

- Jeg vil nå anlegge sak mot gruppa for de skadene som ble påført meg. Jeg mistet jobben og må bruke krage, sier Andrews.

Pitbull

David Andrews forteller at han ble angrepet av Boyzones stab etter at han hadde introdusert Boyzone og gått bak scenen.

- Jeg sa først at det jeg hadde sagt ikke var personlig ment og at min jobb var å slå vitser slik at folk kom i bedre humør. Det neste som skjedde var at to menn kastet seg over meg, og de hadde ikke kontroll over seg selv. De oppførte seg som pitbullterriere, sier Andrews.

David Andrews legger til at han aldri selv har møtt gutta i Boyzone, men han mener bestemt at de må ta ansvaret for gjengen de har med seg.

En talsmann for Boyzone sier til The Irish Mirror at de ikke kjenner til slagsmålet.

<B>SLÅTT NED:</B> Sønn av Irlans utenriksminister David Andrews slo vitser om Boyzone og ble angrepet etterpå. Nå saksøker han Boyzone.