Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Politioverbetjent Stig digger til Rihanna i ny musikkvideo

- Det er kanskje en litt spesiell idé.

(Dagbladet): Musikkvideoen av politioverbetjent Stig «Tonish» Tonsjø (47) var egentlig ment som intern moro. Men stadig flere ønsket å se videoen, og nå er den blitt lagt ut på politiforum.no

- Jeg skjønte at denne videoen kom til å bli populær, derfor valgte jeg å legge den ut, sier Tonsjø til Dagbladet.

Tonsjø er politioverbetjent og fagansvarlig for trafikk ved Stovner politistasjon i Oslo.

Han er lidenskapelig opptatt av musikk, og sammen med kollega Morten Hervang laget han en musikkvideo som helt enkelt skulle underholde og spre glede.

Se musikkvideoen øverst i saken!

Ny side av politiet Til politiforum.no uttaler han hvor viktig det er å presentere en positiv side ved menneskene som jobber i politietaten, og at det var tanken bak videoen.

- Man trenger det for å skape et godt miljø i distriktet, sier han til nettstedet.

Tonsjø forteller at han har drevet med musikk i lang tid, og at han tidligere har jobbet som DJ på julebord og bryllup. Han har også et eget musikkstudio, uten at han ønsker å profilere det noe særlig.

På spørsmål om han har en forkjærlighet for Rihanna, sier han at han synes Rihanna har fengende musikk, og at låta «Don't Stop The Music» er til å bli glad av.

- Det er kanskje en litt spesiell idé, men jeg og kollega Morten Hervang valgte å lage videoen av pur musikkglede, meddeler han til politiforum.no

Tidligere danseløve Langt tilbake til 1980- tallet var Tonsjø en ivrig danser og brillierte med Michael Jacksons klassiske «moonwalk».

- På den tiden danset jeg «electric boogie», og da kunne man se meg danse ute på gata i Oslo, mimrer han til Dagbladet.

Det er ikke første gang Tonsjø underholder med video av seg selv. I 2000 ble han filmet da han dro et par «electric boogie- moves» under et MC-kurs på Fornebu.

I 2014 fikk han tilsendt videoen av en kollega som hadde ryddet i arkivet. Dansevideoen ble publisert på Youtube, og den endte med å bli en hit på nettet.

Til tross for at «Don't Stop The Music»- videoen, som er filmet på Grefsenkollen i Oslo, er den andre videoen han legger ut, slår han fast at dette blir hans siste bidrag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media