Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Politisk reklame

«"Åpner vi for fri politisk reklame, vil sterke pengeinteresser vinne fram. Vi ønsker ikke et pengestyrt demokrati, sa Giske." Et demokrati er uansett satt sammen av ulike grupperingers interesser, hva er så galt med at såkalte pengeinteresser vinner frem? Martin

«Snart har vi det som ved USAs presidentvalg: De to største og rikeste partiene kriger om makta, mens alle andre forsvinner fordi de ikke har nok penger til reklame. Demokrati? Javisst!

Vladimir

«Egentlig tror jeg mange mennesker ville ha godt av at partiene viser seg i reklame og forteller hva de står for. Slipp dem til på tv.

Punctum

«Er det ikke opp til Norge å bestemme hvorvidt vi vil forsøple nasjonen vår med politisk reklame eller ikke? Demokratiet skal omgjøres til en reklamekonkurranse mellom de ulike politiske partiene, slik som «demokratiet» allerede fungerer i USA. Ikke noe mer fokus på intellektuelle diskusjoner. Ikke noe mer fokus på ideologi. Nei, nå er det de som er flinkest til å lage reklame som vinner valgene.

Zanthius of Archania

«Det er på tide at Norge melder seg ut av alle internasjonale organisasjoner som krenker norsk suverenitet og konstitusjon.

Sentrumskonservativ

«Den europeiske menneskerettighetskonvensjon (EMK) er allerede en del av norsk lov gjennom menneskerettighetsloven. Loven har forrang foran annen lovgivning. Det innebærer at dersom det er i strid med EMKs artikkel 10 å forby politisk tv-reklame, er politisk reklame på tv lovlig. Brutus

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling