Politisk reklame

«Inntil nå har veien til oppmerksomhet i media gått gjennom bekjentskaper. Erik Solheim kan for eksempel takke sin korrupte venn Petter Nome for at han har hatt politisk suksess. Det er langt mer demokratisk dersom man ærlig og redelig kan kjøpe seg sendetid. Bjartmar Kvanmo

«Problemet er at dette ikke har med ytringsfrihet å gjøre i det hele tatt – det har å gjøre med å kjøpe seg politisk makt. Det er allerede en prosess for å sikre en ordning for politisk reklame som faktisk blir rettferdig, og ikke den sterkestes rett. Dette krumspringet fra TV 2 kan ødelegge.

cujo

«Jeg er 100% sikker på at partiet til Giske (Ap) kommer til å kjøpe reklame hos TV 2. Selv om partiet skulle være imot dette. Da får vi enda et eksempel på regjeringens dobbeltmoral!

stig

«Første parti ut med reklame bør boikottes gjennom opprop! Jo flere blanke stemmer ved dette stortingsvalg, jo mer mistillit! Før hadde man partier som mente noe, idag er det hestehandel som gjelder.

nagel

«Giske er direkte livredd for den konkurransen som Ap vil få om stemmene når V, KrF, H og Frp – ja, til og med redd for at kompispartiene deres SV og Sp (i tillegg Rødt, Demokratene etc. i mulig framtid) skal stille sterkere ved framtidige valg, for hvilket parti har alltid hatt over 25 % ved stortingsvalgene?

1