Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pølse-Hanssen blir Helse-Hanssen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Det er ganske fantastisk at politikerne er så begavet at de uten problemer tilsynelatende bare kan hoppe fra den ene ministerposten til den andre uten at det forringer kvaliteten på det arbeidet de skal utføre. Er det virkelig så enkelt å være minister at alle politikere kan bli hva som helst??? Eller er alle kjempesmarte? Det siste tror jeg vi glatt kan utelukke.

Globoiden

«Det er byråkratene som leder, styrer og står i, regner og anbefaler, politikerne er nikkedokker som utfører hva byråkratene ønsker. Jfr. barneombudbråket.

hmm«Kunnskap bør være første prioritet og ikke hvordan nettverk eller venner du har.Det finnes massevis av egnede politikere som sitter i rett komite på stortinget. Bruk dem! De er oppdatert gjennom flere års arbeid. Noen har kanskje til og med en personlig interesse i sitt felt.

Taffelost«Nesten hver gang Hanssen åpner kjeften, presterer han å erte på seg den ene svake gruppen etter den andre. At Hanssen blir Helseminister, bidrar kanskje til at folk heller kreperer frivillig hjemme, enn å oppsøke dårlige norske sykehus. Skal pasienter bo også i telt? Skal de dra seg opp om morran eller nektes inntekt?

Roger«Statsrådene dukker nok opp i Ravi`s neste video for resirkulering...

K. Inderegg

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!