Pondus banker Harry Potter

På årets siste bokliste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se også: Disse biografiene solgte best og Her er årets beste bøker

(Dagbladet.no): Like før jul går Frode Øverlis sjuende bind om Pondus atter opp i ledelsen på boklista for skjønnlitteratur.

Den klarer dermed kunststykket å dytte ned de siste bøkene om Harry Potter («Harry Potter og dødstalismanene») og Lisbeth Salander («Luftslottet som sprengtes») til andre- og tredjeplass.

Ingen titler på lista er nye, så de fleste av de harde pakker vil nok i aften inneholde en av de 15 titlene som dominerer tampen av det som har vært et ekstremt godt bokår.

Anne-Kat Hærlands kokebokdebut «Inn med sølvskje», utført i samarbeid med Bagatelles Eyvind Hellstrøm, er imidlertid ny på boklista for generell litteratur, der den tar en 12. plass.

Jan Vincents Johannessen «Kunsten å leve 2007» debuterer på 11. plass, mens Ian Macleays «Legendarisk måljeger» tar sisteplassen mens Lars Monsens villmarkseventyr forsvarer teten.

Med unntak av en gjenvisitt av Paulo Coelhos bok «Pilegrimsreisen» på pocketlista, er denne forholdsvik uforandret fra forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer