Pondus kan bli filmstjerne

Prøvefilmer er laget allerede.

(Dagbladet.no): Produsent John M. Jacobsen, som står bak kjente norske filmer som «Veiviseren», «Håkon Håkonsen», «Hodet over vannet», «Kvinnen i mitt liv» og «37 og en halv» vil lage animasjonsfilm om Frode Øverlis seriefigur Pondus.

- Vi har kommet langt i vår satsing på animasjonsfilmer, så det hadde vært moro med «Pondus», sier Jacobsen til Bergensavisen, på en norsk filmfest i Karlovy Vary, Tsjekkia.

Foreløpig har ikke Øverlis selskap gitt klarsignal for en animasjon om den fotballglade Liverpool-supporteren. Men filmprodusenten sier han er klar og at alt ligger til rette.

- Jeg har snakket med Frode Øverli, som er positiv til ideen. Og vi har laget noen prøvefilmer som vi er veldig fornøyd med, sier Jacobsen.

I mens kan du lese Pondus-stripene gratis hver dag på Dagbladet.no. Øverli har tidligere lovet leserne at han vil fortsette å tegne Pondus så lenge han er inspirert.

BLIR FILMSTJERNE: Pondus (t.v) har tidligere kun vært tegneseriefigur. Her skåler han med en annen norsk seriefigur, Nemi.
BLIR FILMSTJERNE: Pondus (t.v) har tidligere kun vært tegneseriefigur. Her skåler han med en annen norsk seriefigur, Nemi. Vis mer