Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pondus :på nettet

Les svarene fra tegner Frode Øverli!

Tegneserien om den lett overvektige og tungt fotballpsykotiske buss-sjåføren fra Bergen er blitt Norges største stripesuksess noensinne.

Det store gjennombruddet for Pondus fikk Frode Øverli i Dagbladets spalter. Nå kan du også lese Pondus på Dagbladet.no

Artig! Takk for fine ord, helga! tegnetiden på en stripe er ca tre timer i ren tegnetid! Nå må jeg løpe , hør meg på radioen i morgen(reiseradioen!).

Over og ut Frode!JubelscenerHei igjen, Lasse! Han vil reagere slik alle fornuftige mennesker vil reagere på en slik begivenhet, løpe skrikende gjennom gatene og omfavne vilt fremmede mennesker!

FrodeVenstrebackendefinitivt ikke pondus! pondus er av den mer offensive typen som forventer ballen på lissen og medvind i begge omganger. satser noen pund på babbel!

rød hilsen fra FrodePonny-PetraOG: Gratulerer med eget blad! Har lest Pondus siden serien starta i Ernie (forøvrig et meget bra blad - i alle fall til denne skilsmissen)MVH Kari

KariVHei, Kari! Jokke trengte noe å bryne seg på, og jeg tenkte hvorfor ikke en psykotisk køntriberte med krutt i knokene og kenny rogers-tatoveringer på steder vi ikke vil snakke om. jokke har hatt den capsen så lenge jeg har tegnet ham, vet egentlig ikke hvorfor, men vi kan vel være enige om at det ikke er siste mote.

FrodeFremtiden...Hei igjen, Ole Aksel! Ingen nye planer utover de nevnte serier. det er dette med døgnet og de 24 timene...

FrodeLiverpoolOle! Vi må snakke sammen!Klart det! Jegv gleder meg til den dagen de rød fra anfield atter en gang kan løfte sølvtøy av en viss størrelse!det blir ikke lenge til, sann mine ord!

din på anfield, FrodeJokkeHei, Geir-Gunder. Se ovennevnte svar!

FrodeDU ER RÅÅÅH!!!!Hei, Kjell! Takk! Du er en rå leser!

Din venn FrodeEn Milepæl?Takk,Arild! konge med eget blad, og la oss være enige om at det ikke blir mindre å gjøre i fremtiden. heia arne, vår mann i sport!

FrodeAng. Jokkehei, FH! som tidligere nevnt er jokke satt sammen av tvilsomme karaktertrekk hos min vennekrets, som i stor grad har sitt opphav blant vadmyras vakre betongblokker!

Frodehei vennensend en mail til strandoverli@yahoo.com og dine bønner skal bli hørt! gå i fred, vennen!

FrodeJokke har skjønt det!Hei, Morten! Ballen er rund, cup er cup! Hva var spørsmålet igjen? Se forøvrig svar ovenfor

Yours in sport, FrodeevertonEirik, jeg vet hvor du boooooooooooooor!

FrodeDiskrimineringHei, Ulvegutt! Pondus serien kan sees på som en sammenhengende anti-United kampanje. litt drøyt, kanskje men at pondus ikke digger united har vel alle fått med seg. lykke til med city, de kan trenge det!

FrodeSignere?Hei, Trygve! Selvsagt! Send i vei, compadre! Send til FØ, Svebrotet, 5302 Strusshamn.

din amigo FrodeForventningspress...Hei, Knut! Jeg får alltid en god feeling når jeg vet at en stripe sitter. jeg er nok ganske selvkritisk på både manus og tegning,prøver stadig å perfeksjonere stilen. jeg føler meg alltid forpliktet til å lage en så god stripe som mulig!

FrodeUlike LandHei, Daniel! pr idag finnes Pondus i 7 land, de nordiske,Tyskland, Tsjekkia og Holland. Vi jobber stadig med å spre galskapen utover landegrensene!

FrodeJokke meg her og Jokke meg der....!Hei, Lillebroren til bønnien! Jge pleier å si at Jokke er satt sammen av alle de dårlige karaktertrekkene til kompisene mine, men som du påpeker er det også mye godt i denne fyren. det blir dårlig med fantomet-striper i det nye bladet, men giraffen jarle vil som tidligere nevnt få en fremtredende rolle i bladet framover. mulig det blir publisiert en enkelt en gang i framtiden. Skal hilse Hege og Johnny!

Yours in sport, FrodeGratulere...Hei, Bernt! Håkon Strand er fremdeles på lønningslistene til Strand&Øverli, tro meg! Han har heldigvis ennå ikke begynt å tegne, annet enn gode kontrakter. Håkon er gutten i røyken! Formann i borettslaget! Er det mulig å etteranmelde seg til sommerfesten din i Alvdal i år?

din venn FrodeRoyaltiesHei, Arne! Nei, takk. Vi setter alle pengene inn på kontoen til eldre kjevhendte misjonærers forening. håper du kan leve med den løsningen!

FrodeLeeds vs. LiverpoolHei, Geir Are! Pondus tar dette tungt og joda, Jokke er fremme med knoken og gir vår korpulente venn kokos så det monner.

FrodeBertene til JokkeHei, Magne! Damene til Jokke blir født i min fantasi, selv om jeg må innrømme at jeg har sett noe lignende på mørkebrune puber i Bergen. Foreløpig har det vært rik tilgang på burugler i min fantasi, men hvis det skulle skorte på inspirasjonen så takker jeg ja til tilbudet!

FrodeMillitæret...Hei,Bernt! Pondus har vel aldri til dags dato vært innbefattet med det militære, men han er sikkert typen som kan si et par velvalgte ord om hele skitten! Kommer ikke på akkurat hva i farten.

FrodeHvordanHei igjen, Voldo! Prøver etter fattig evne å være inspirert under skrivingen av stripene. hemmeligheten bak en god tegneseriestripe ligger i et dugandes manus.

FrodeHvorfor,hvordan??Hallo, Voldo! Pondus prøver å ta mannen på kornet, og forhåpentligvis er det flere som kan kjenne seg igjen i figurene.

FrodeEget blad?dagen er kommet, Amund! 4. juli i det herrens år 2000 har første nummer av Pondus sett dagens lys. ta på deg treskorna og spring!

FrodeHvordan kan man!Hei, Jørgen! Det beste er å sende seriene dine inn til forlagene , feks Bladkompaniet eller Egmont. adressene finner du i seriebladene. det var slik jeg gjorde det og ventet spent foran postkassen på respons fra de mektige bladhøvdinger! Lykke til, Jørgen!

FrodeGleder meg.Hei, Eva! Noe nytt blir det framover, men de ivrigste har nok lest det meste i Dagbladet. Det vil bli laget spesialhistorier til bladet i numrene som kommer.

FrodeSporty!!Hei, Steve! Hyggelig at hun likte albumene, håper også at bladet kan slå like godt an i din tilsynelatende oppegående vennekrets!

FrodeKongeserieHei, Petter! Utelukker ikke at det vil komme ut et nytt Riskhospitalet album, kanskje allerede til neste år hvis Gud og Bladkompaniet vil. Lansering i kantina på nye Rikshospitalet!

Frodekul!!!Takk, Roger! Du er vår mann!

FrodeUtbrendt og leiHei, Jan Erik! Jeg regner Pondus serien for å være i sin ungdom. Fint at du håper at kvaliteten vil holde seg oppe-det gjør jeg også!

FrodeJokke til USA?Hei, Roy! Kul dobbeltside! Ang Jokke og USA: Ikke utenkelig! Den mannen ville solgt badekåpen til sin egen mor for å treffe de maskerte helter!

FrodePondus til tusenFotballgalskapen til Pondus og sjekkingen til Jokke!

FrodeInspirasjonskildeSe ovenfornevnte svar!

FrodePoooooondus!!Takk for fine ord! Inspirasjonen hentes fra overalt, inkludert på bussen. Nyheter, tv-serier , mitt eget familieliv er alle kilder til inspirasjon.

FrodeStoffmisbrukJeg er forsiktig med stoff bortsett fra dongeri, så da må det bli ditt første alternativ.

FrodeMitt favorittdyrFølg med i Pondus bladet! Giraffen Jarle vil ta over bladet innen sommeren er omme!

FrodePontius Pilatusoverhodet ingen. pondus er snill mot alle!

Frode

Jeg begynte med serier på ungdomsskolen sammen med noen kamerater. jeg begynte å kopiere fra mine egne helter som asterix,viggo,don martin. dermed var jeg bitt av basillen.

frode

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling