Poor Rich Ones på bytur

Når Bergensbandet Poor Rich Ones møter til intervju, er det uten staffasje og oppsiktsvekkende holdninger. Uten rock'n roll-sigaretter og dertilhørende pils. De kommer som fire vanlige gutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når Bergensbandet Poor Rich Ones møter til intervju, er det uten staffasje og oppsiktsvekkende holdninger. Uten rock'n roll-sigaretter og dertilhørende pils. De kommer som fire vanlige gutter. I olabukse, ullgenser og gamle frakker. De vet hva de vil.

De vil ikke snakke om ambisjoner og i hvertfall ikke om forbilder. Og de slenger ikke ut kjekke kommentarer om forestående karriere.

- Det er musikken som er viktig. Vi har spilt sammen i åtte år og har over 300 konserter bak oss, forklarer de.

Poor Rich Ones har fått mye skryt for sin nye CD, «From the makers of Ozium». Espen Mellingen, Willy Marhaug, Tor Sørensen og Bjarte Ludvigsen er i begynnelsen av tyveårene og trygge på musikken sin.

- VI LAGER IKKE MUSIKK for å nå et mål. Å nå målet innebærer å bli fornøyd på et vis, og det blir vi aldri. Det er alltid noe å strekke seg etter, sier de og lener seg tilbake i sofaen.

De breier seg ut i den slitte sitteanordningen, akkurat som de har allverdens tid og ikke trenger å stresse. Men hvis de var stressa, hadde de kanskje skaffet seg et øvingslokale, eller i alle fall sørget for at band-medlem Tor Sørensen hadde bodd i Bergen. Ikke i Telemark. Men de har spilt så mye sammen at de synes det er greit med intensive øvinger. Det er greit å låne lokaler når de av og til trenger det. Og det trenger de nå, for nå reiser de snart på turné.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer