Pop med pupp

TRONDHEIM (Dagbladet): Hva gjør man ikke for å bli puppulær? Show- og popgruppa Adamseplene laget en 3,76 meter høy snøpupp midt på Trondheim torg, bare for å skape blest om forestillingen «Full pupp».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De tre godt modne mennene i Adamseplene - herrene Ivar Nergaard, Hans Petter Nilsen og Klaus Joachim Sonstad - har tidligere hatt suksess med forestillingen «Om mens og menn».

Gruppa har også vært å finne på hitlistene med sanger fra cd-en «.no», som kom ut på plateselskapet Norske Gram i fjor.

Pupp på turné

Nå er de tilbake med nye fristelser i popshowet «Full pupp». Premieren er lagt til Veita Scene i Trondheim tirsdag. Seinere blir det turné, blant annet med stopp på Smuget i Oslo.

- «Full pupp» er litt mer enn bare bryst, kan du si. Det er mer rock'n'roll, sier Ivar Nergaard, kjent fra TVNorges «Skjult kamera» og den norske versjonen av serien «Friends», som kommer på TV2.

Klaus Joacim Sonstad er journalist i Adresseavisen. Hans Petter Nilsen er mest kjent som Flettfrids sønn på Trøndelag Teater.

Frir til kvinner

Adamseplene har alltid fridd litt ekstra til kvinnene. Slik også denne gang, både med valg av tema og med kvinnerabatterte billetter.

- 70 prosent av dem som kommer for å se showene våre, er kvinner. Det har vi ikke noe imot, sier Ivar Nergaard.

De eplekjekke karene også gitt ut en ny singel med samme navn i forbindelse med showet.

REKORDPUPP: Karene i show- og popgruppa «Adamseplene» hevder å ha laget verdens største pupp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer