Popa Chubby

Viser George W. Bush fingeren på modig bluesplate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: Ted Horowitz alias Popa Chubby er røslig rent kroppslig, men newyorkeren trenger all den pondus han har når han her tar et oppgjør med blant annet krigen i Irak.

Dolly Parton sjokkerte nylig med en superpatriotisk hyllest til Gud og Fedrelandet, her kommer et snerrende svar fra Chubby. Han viser president Bush fingeren og slår et slag for ytringsfriheten med titler som «Un-American Blues» ( «So be careful what you say/Or brother you're gonna ble locked away» ), og advarer unge amerikanere mot å ofre livet for noen dråper olje ( «Young men don't go marching off to war/Stay at home and live your lives/(...) Freedom's not what you'll be dying for» ). Chubby var tidlig ute med å mikse blues og hip hop, men dette er et mer rocka bluesalbum med små doser reggae, soul og jazz. Ikke like spennende musikalsk hele veien, men et viktig album det står stor respekt av - fra en som tør å si ifra.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer