Popcorn Time er nede

- Jeg har stengt alle serverne.

SLUTT?: Popcorn Time gjorde det enklere enn noensinne å se piratfilm på nettet. Nå kan det være over - for godt.
SLUTT?: Popcorn Time gjorde det enklere enn noensinne å se piratfilm på nettet. Nå kan det være over - for godt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den populære pirattjenesten Popcorn Time er nede for godt, melder NRK som siterer Torrent Freak. 

- Jeg har stengt alle serverne. Det er ikke noe mer jeg kan gjøre, sier den anonyme Popcorn Time-representanten «Wally» til Torrent Freak. 

Nettstedet skriver at dette trolig vil bety slutten for Popcorn Time, som brukes av rundt 250 000 nordmenn. Norske Rettighetsalliansen har tidligere hevdet at så mange som opp mot 500 000 nordmenn bruker tjenesten.

Flere av strømmetjenestens utviklere har hoppet av skipet den siste uka, på grunn av en intern krangel om penger og frykt for å bli saksøkt, skriver International Business Times.I en melding på Twitter takker Popcorn Time for støtten, og skriver at dette trolig er deres siste tweet. 

Jobber med «lovlig» oppfølger Det er strømmetjenestens mest brukte variant - popcorntime.io - som nå er tatt ned for godt. En rekke varianter av Popcorn Time er likevel fortsatt i drift.

Men norske nettpirater med en forkjærlighet for Popcorn Time behøver kanskje ikke å fortvile for lenge. Nå jobber nemlig flere av Popcorn Time-utviklerne med oppfølgeren som har fått navnet «Butter». 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer