Populær TV3-serie lagt ned

«The OC» er historie.

(Dagbladet.no): Det amerikanske tv-selskapet Fox har besluttet å legge ned «The O.C.». Grunnen er dårlige seertall.

Til sammen fikk serien - som er vist på TV3 i Norge - totalt fire sesonger på amerikansk tv. Siste episode blir vist i februar, skriver Hollywood Reporter.

Serieskaper Josh Schwartz depper ikke av den grunn.

- Dette føles som et godt tidspunkt for å avslutte showet. Takket være hard jobbing fra skuespillerne, staben og manusforfatterne har vi fått vår beste sesong noen gang. Vi avslutter på en kreativ topp, sier han.

Gjennomsnittlig 4,1 millioner seere har fulgt «The O.C.» i USA denne sesongen. Til sammenlikning fulgte dobbelt så mange serien i debutsesongen i 2003.

Til tross for at de ikke er mange nok, har «The O.C.»-fansen rykte på seg for å være av den lojale typen. Dvd-salget har vært strålende, og flere soundtrack har blitt utgitt med musikk fra serien.

«The O.C.»-skaperne har gitt flere ukjente indieband sjansen til å bli spilt i serien, og «The O.C.» har av enkelte - riktig eller uriktig - fått noe av æren for gjennombruddet til band som The Killers.

TV3 viser nå sesong tre på søndager, og vil vise den siste sesongen senere i vinter.

INDIE-JAPPETID: Seertallene for «The OC» har rast, etter at Mischa Barton forsvant ut av serien i forrige sesong.
INDIE-JAPPETID: Seertallene for «The OC» har rast, etter at Mischa Barton forsvant ut av serien i forrige sesong. Vis mer