- Populariteten er mye større enn forventet

Over fire millioner har nå sett Lego-versjonen av «Fifty Shades of Grey».

PLASTIKK-VERSJON: Bøkene «Fifty Shades of Grey» har solgt i over hundre millioner eksemplarer, spillefilmen får folk til å løpe til kinoene om dagen - og Lego-versjonen er til nå sett av 4,5 millioner på nettet. Foto: Skjermdump fra Youtube.
PLASTIKK-VERSJON: Bøkene «Fifty Shades of Grey» har solgt i over hundre millioner eksemplarer, spillefilmen får folk til å løpe til kinoene om dagen - og Lego-versjonen er til nå sett av 4,5 millioner på nettet. Foto: Skjermdump fra Youtube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire og en halv million seere har i løpet av kort tid klikket seg inn på  nettet for å se en ganske spesiell versjon av «Fifty Shades of Grey». Men videoen, som er en bilde for bilde-gjengivelse av traileren for den kinoaktuelle og svært omdiskuterte filmen - med legofigurer i rollene - har ikke gjort personene som står bak rike.

- Populariteten er mye større enn forventet, sier Antonio Toscano til Dagbladet, som sammen med partneren Andrea Toscano er ansvarlig for den populære filmsnutten.

Han legger til at han ikke tjener noen penger på dette, og understreker at videoen er laget på fritida og utelukkende for moro skyld.

- Men nå føler vi et visst ansvar, siden folk spør oss hva det neste blir, sier han.

Antonio og Andrea Toscano har allerede fått mye skryt for sine versjoner av filmtrailere basert på filmer som «Iron Man», «Star Wars» og «Guardians of The Galaxy» - for å nevne noen. Men når det gjelder antall klikk, har ingenting har kommet i nærheten av denne kantete versjonen av «Fifty Shades of Grey».

Kritikk «Fifty Shades of Grey» er basert på tre bøker skrevet av forfatter E.L. James, som er solgt i over utrolige 100 millioner eksemplarer. Den forteller historien om den unge kvinnen Anastasia som utvikler et sadomasochistisk forhold til den mystiske Mr. Grey.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.