«Portal 2» har fått dato

Ventetiden blir ikke så lang som først fryktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Etter at «Portal 2» for mange seilte opp som årets mest interessante spill etter årets E3 i Los Angeles, var det sure nyheter når Valve sendte ut meldingen om at spillet blir utsatt fra julen 2010 til den enda mer diffuse datoen «2011». Grunnen skal ha vært kvalitetssikring av spillet, hvor Valve forsikret om at dette var til alles beste.

Det vi fikk se fra spillet bak lukkede dører under E3-spillmessen i sommer, gjorde ikke at interessen minket nevneverdig:

Det er liten tvil om at «Portal 2» er et langt mer ambisiøst spill enn det forrige. Det virker å bli smekkfullt av sjel og gjennomsyret med kjærlighet fra utviklerne, var noe av det PressFire satt igjen med av inntrykk etter demonstrasjonen fra Valve.

Grafisk sett har spillet også blitt oppjustert flere hakk. Lyseffekter og overflater har langt mer detaljer denne gangen. Det noe sterile miljøet i det første spillet har fått en mer levende atmosfære. Selve puslespillene virker også mer komplekse.

Nå avslører det amerikanske spillmagasinet Game Informer at Valve har brukt spillmessen GamesCom i Köln til å endelig spikre datoen, og den blir 9. februar 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer