Portrett-striden fortsetter

Dette er altså det største problemet idiotene på Stortinget har å ta seg av for tiden. Hvor de skal henge et maleri… Imponerende!

Will McBurger Du skjønner nok ikke helt problemet med at Lov-og-orden-partiet nok en gang gir f.... i lover og regler hvis det tilgodeser dem selv.

Rune

At dere gidder sier nå jeg! Om noen er så sjalu på andres bilder, heng opp deg selv da vel?!

Hbo

Herregud, dette er gyldent materiale for en sitcom om stortinget! Neste episode: Noen tusjer en bart på maleriet, hvem er synderen??

geogaddi

Hvorfor skal FrP få ta seg til rette? På Stortinget har man egne retningslinjer for hvordan man blir enige om hva som skal henge på veggene. Alternativet er jo bilder av Cowboy-Laila, Carl Ivar Hagen og Karl Marx som henger overalt.

Jeppe

Personlig vil jeg at Carl I skal pryde hver eneste 100-lapp. Jeg mener, hva har Kirsten Flaggstad gjort for folk flest i det siste?

Zapp

Janteloven på sitt beste, sikkert bare misunnelse...

KH

Det er vel gjerne slik med den slags bevegelser, at de liker å omgi seg med bilder av sine store ledere. Du skal se at når FrP kommer til makten blir det påbudt med et bilde eller en byste av Store Sol Hagen på hvert et torg. Kanskje til og med en rytterstatue eller to?